اسطو خدوس چه خواصی دارد؟ | طب ایرانی

ماه نشان
سپتامبر 21, 2019 0 Comment

ایسنا: «اسطوخدوس» گیاهیه از تیره نعناع و اسمای دیگه اون «لاواند»، «خراما»، «خزامی»، «آلاله» و «آلاله تلخ» است.

اسطوخدوس گیاهیه از تیره نعناع که به شکل بوته ای پر پشت و کوچیک به بلندی ۳۰ تا ۶۰ سانتی متر دارای ساقه های زیاد یا پرشانه و ساقه های اون چهارگوشه و همه قسمتای این گیاه، بوی تندی داره.

برگای این گیاه باریک و دراز با لبه برگشته و دوطرفه و پوشیده از کرک سفید پنبه ایه و طبیعت اون گرم و خشکه.

فایده های درمانی

– ۱۰ گرم این گیاه رو تو یه لیوان آب جوشونده و بعد آب صاف کرده اونو با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط کرده و کم کم خورده شه، سردردهای طولانی رو درمان می کنه.

– هر روز میان وعده های صبحونه، نهار و شام هر بار نوشیدن یه فنجون از دم کرده اون، عصبانیت رو برطرف کرده و سرگیجه رو درمان و سردرد های میگرنی رو هم درمان می کنه.

– مالیدن و شست وشو با آب جوشونده گرم اون واسه درمان نقرس و مریضیای رماتیسمی و کوبیدگی و دررفتگیای عضوی و خون مردگیا خوبه.

– حموم با آبی که شامل اسانس «اسطوخدوس» باشه، ضدسرماخوردگیه.

– اعصاب رو آروم کرده، نیرو بخش، از بین برنده خارش و مریضیای قارچی و ضد افسردگی و افکار پریشانه.

– پنج گرم از اونو دم کرده و نوشیدن آب صاف کرده اون، لطیف کننده اعضای بدن و مقوی اعصاب و خوشحال کننده و باحال روحه و واسه آدمایی که زیاد عصبانی می شن، خوبه.

جمع آوری سلامت اکاایران