اسفناج بخورید کم خونی نگیرید | سبزیجات

ماه نشان
سپتامبر 21, 2019 0 Comment

اسفناج طبیع سرد و تر داره . از مهم ترین خاصیت اون میشه به خونساز بودن و ضد کم خونی بودن اون اشاره کرد. اسفناج تقویت کننده قلبه مخصوصا اگه همراه با غذا خورده شه. اسفناجی که به صورت بورانی خورده شه واسه تمیز کردن دستگاه گوارش بسار خوبه. یکی از مهم ترین مواد معدنی اسفناج گوگرده که باعث قلیایی شدن خون می شه.

اسفناج کمبود املاح معدنی بدن رو جبران می‎کنه.

کسائی که اسفناج رو می‎جوشانند بعد آب اضافی اونو می‎گیرند اون‎ها فقط تفاله اسفناج رو می‎خورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه اون هستش تلاش کنین به طعم تازه و خام اون عادت کنین.

اگه گرفتار به ضعف بدن یا اعصاب هستین چند روز صبح‎ها نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بخورین.

واسه یبوست از دمکرده تخم اسفناج استفاده کنین، ۵ گرم تو یه لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه دم‎کرده بعد بخورین.

واسه درمان سوختگی، جرب و زخم‎های جلدی اسفناج رو در روغن زیتون بپزید و روی زخم بذارین.

کسائی که مریضی کبدی دارن اسفناج بخورند.

کسائی که درد مفاصل دارن کمتر اسفناج بخورند.

کسائی که سنگ یا شن کلیه دارن اسفناج به مقدار کمی بخورند البته درمان‎گر ناراحتی‎های کلیه هم می‎باشه.

کسائی که ورم معده دارن از خوردن اسفناج دوری کنن.

اسفناج واسه کودکان کم‎اشتها و کودکانی که از رشد عقب مونده‎ان بسیار به درد بخور می‎باشه.

هضم اسفناج آسونه.

کسائی که نقرس دارن از خوردن اسفناج دوری کنن.

اسفناج پخته شده رو زیاد نگه ندارین چون در اون تغییرات شیمیایی ایجاد می‎شه و تولید سم می‎کنه.

اسفناج واسه کسائی که دپرس هستن یا احساس خستگی و گرفتگی می‎کنن خوبه.

اسفناج واسه خانوم‎هایی که دردهای قاعدگی دارن به درد بخور می‎باشه.

خانوم‎هایی که یائسه شده‎ان خوردن اسفناج رو یادشون نره.

جویدن اسفناج دندون‎ها و لثه رو محکم می‎کنه.

یه غذای خوشمزه با اسفناج: بعد از اینکه برنج رو صاف کردین اول یه مقداری برنج بعد یه لایه اسفناج خام هم اینکه گوشت چرخ کرده گوسفند که کمی سرخ کرده باشین دوبارهً لایه برنج بعد باز یه لایه اسفناج خام و ادویه‎جات ریخته بذارین برنج دم بکشه.

اسفناج رو خام میان خمیر بذارین و در فر یا روغن کنجد بپزید.

واسه نابود کردن کرم‎ها اول به مدت ۲۰ ساعت چیزی نخورین بعد اسفناج رو با مقدار بسیار کمی آب، آب پز کنین کمی نمک هم به اون بزنین بخورین.

کسائی که سرطان معده دارن می‎تونن قبل از هر غذا یه چهارم استکان آب اسفناج بخورند.

واسه آرامش درد نیش زنبور و خوابیدن ورم اون ضماد پخته اسفناج رو بذارین.

اسفناج پخته واسه سرفه‎های خشک، آسم و گرفتگی صدا خوبه.

همونطور که گفته شد خوردن اسفناج خطر دچار شدن به سرطان رو بسیار تخفیف می‎دهد به دلیل داشتن منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری می‎کنه.

کسائی که مریضی قند دارن اسفناج خام رو در برنامه غذایی خود بذارن.

کسائی که کارای فکری دارن قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.

روش درست کردن سالاد اسفناج: اسفناج + تره + کمی لیموترش + کمی ذرت آب پز + کمی نمک + کمی فلفل قرمز.

یه غذای خوشمزه دیگه: اسفناج + جوونه گندم آب پز و کمی جعفری و آبلیمو.

یه صبحونه مقوی و خوشمزه: اسفناج ۲۰۰ گرم + تخم‎مرغ یه عدد + پیاز یه عدد + روغن کنجد یا زیتون. اول پیازداغ بعد اسفناج رو داخل پیاز داغ تفت داده اون وقت تخم‎مرغ رو روی اون‎ها بشکنید و ادویه فراموش نشه.

واسه درمان یرقان عصاره اسفناج رو با شکر مخلوط کرده بخورین.

واسه سنگ مثانه، آب اسفناج همراه آب میل شه.

واسه سر باز کردن دمل از ضماد پخته اسفناج استفاده کنین.

سردردهایی که در اثر مشکل گوارشی و سوء مزاج هست باید آش اسفناج که کمی در اون گشنیز ریخته شده خورده شه.

واسه سردردهایی که در اثر مشکلات صفراویه می‎تونن اسفناج رو با آبلیمو یا آب غوره بخورن.

مریضایی که گرفتار به سرسام صفراوی هستن اسفناج رو در کره گاو و یا روغن بادام پخته کرده با کمی تمبرهندی یا آلوترش بخورن.

واسه سرسام‎های سوداوی از اسفناج با ماش پوست گرفته و جو و روغن بادام شیرین و کمی تخم خشخاش آش درست کرده بخورن.

کسائی که دچار مریضی‎های پروستات شده‎ان اسفناج رو در برنامه غذایی خود بذارن.

کسائی که حبس‎البول شده‎ان روزانه سه بار هر بار سه قاشق غذاخوری آب اسفناج بخورن.

خوردن اسفناج همراه غذا بوی بد دهن رو از بین می‎برد.

کسائی که دارای مزاج سرد هستن اسفناج رو با دارچین بخورند.

واسه درمان کک مک آب اسفناج رو با روغن زیتون مخلوط کرده به‎صورت بمالید. هم‎اینجور اسفناج رو با زیتون به‎صورت سالاد بخورین.

خوردن اسفناج به راحت بودن زایمون کمک می‎کنه.

کسائی که تصلب شرائین دارن اسفناج رو در برنامه غذایی خود بذارن.

واسه پاک کردن برق لباس‎های مشکی یا خوش‎رنگ کردن اون لباس اونو با آب اسفناج پخته و آب بشورید.

اسفناج واسه کسائی که چشم‎هاشون در مقابل نور ضعیفه به درد بخور می‎باشه.

جوشونده‎ اسفناج همراه آب دفع کننده سنگ کلیه است.

واسه کسائی که دچار مریضی سینه پهلو شده‎ان (ورم شش‎ها و چرکی شدن ریه رو سینه پهلو می گن) از آش اسفناج استفاده کنن.

خوردن اسفناج پخته کمر درد رو آرامش می‎دهد.

جهت گلودرد آب اسفناج چه پخته شده چه خام با کمی نمک مخلوط و غرغره کنین.

یه محلول واسه جلوگیری از ریزش مو: برگ اسفناج ۳۵ گرم + برگ شاهی ۱۵ گرم + ۵ گرم روغن زیتون مونده در ۷۰۰ میلی‎لیتر الکل طبی ۲۵ درجه بذارین ۱۵ روز بمونه، بعد محلول رو صاف کرده و موهای سر رو قبل از رفتن به حموم با اون ماساژ بدین.

واسه رشد مو اسفناج رو در مخلوطی از روغن کنجد و زیتون مونده جوشونده بعد روغن رو به سر بمالند.

مادران شیرده واسه افزایش شیر می‎تونن از اسفناج استفاده کنن.

سکرتین موجود در اسفناج باعث هضم آسون غذا می‎شه.

واسه جوش خوردن سریع شکستگی‎های استخوانی از اسفناج استفاده کنین.

به‎خاطر وجود ید در اسفناج واسه بیماران به گواتر خیلی خوبه.

واسه رفع خارش بدن آب اسفناج تازه رو به بدن بمالید.

کسائی که سوزش ادرار دارن یا قطره‎قطره ادرار می‎کنن، ۵/۶ گرم تخم اسفناج رو در ۵۰۰ سی‎سی آب جوشونده در سه نوبت بخورین.

کسائی که وسواس دارن اسفناج رو به غذای روزانه خود اضافه کنن.

تخم اسفناج واسه طحال ضرر داره.

اسفناج رنگ چهره رو باز می‎کنه.

اسفناج تقویت کننده اعصابه.

کسائی که بواسیر دارن تلاش کنن از اسفناج زیاد استفاده کنن چون اسفناج باعث تخلیه سریع روده می‎شه.

کسائی که انسداد مجاری ادرار دارن اسفناج رو با روغن بادام مخلوط کرده بخورن.

کسائی که فشارخون دارن و سردردهای به وجود اومده به وسیله اون اسفناج و کدو رو به‎عنوان غذا انتخاب کنن.

کسائی که مریضی سل دارن از جوشونده‎ی آب اسفناج استفاده کنن.

کسائی که تصلب شرائین دارن از اسفناج استفاده کنن.

واسه آنژین قلبی از دم‎کرده‎ی تخم اسفناج شه. (در روز از ۵ گرم و به مدت ۷ روز بیشتر استفاده نشه).

منبع : hidoctor.ir